Şahan'dan Z kuşağı ve seçim sandığı göndermesi

Şahan'dan Z kuşağı ve seçim sandığı göndermesi
Şimdilerde Recep İvedik 7 filminin çekimleri için hazırlıklarını sürdüren oyuncu Şahan Gökbakar, bu koşturması içerisinde yine de gündeme dair paylaşımlar yapmaktan geri durmuyor. Şahan'ın son paylaşımı ardı ardına iptal edilen konser ve festivaller üzerine oldu.
 
Yaptığı sosyal medya paylaşımları ile ülkenin içinde bulunduğu durumu özetleyen ve kendince uyarılarda bulunmaya çalışan Şahan Gökbakar, kullandığı ifadelerle çoğu zaman nokta atış yorumlarda bulunuyor. İnandığı doğruları söylemekten çekinmeyen ve gündeme dair pek çok konuda da paylaşımda bulunan Gökbakar, bu defa ardı ardına iptal edilen konser ve festivaller hakkında bir tweet attı.
 
Yapılan bu iptallerle gençlerin, sosyalleşmelerini ve streslerini atmalarını engellediklerini söyleyen Gökbakar, yönetime bir uyarıda ve hatırlatmada bulundu. Z kuşağının sandıktaki etkisine değinen Gökbakar şunları yazdı:
 
"Valilikler konser ve festival iptal etme yarışına girdi... Yani diyorsunuz ki "gençler bundan sonra böyle..." Bakalım gençler ne diyecek?"
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar