Galatasaray'da şok transfer adımı!

Galatasaray'da şok transfer adımı!
Bu sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı kırmızılılar, kadrosunu güçlendirmek için ara dönemde çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Okan Buruk, yıldız futbolcuyu ısrarla isterken, yönetim ise ocak ayına kadar bu transferi bitirme için harekete geçti. 

Süper Lig''de son 2 maçını kazanarak Dünya Kupası arasına ful motivasyon giden Galatasaray''da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezon şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen Galatasaray, devre arası çalışmalarına da başladı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Şampiyonluğu hedefleyen ve ocak ayında eksik bölgeleri kapatmak isteyen sarı kırmızılı ekipte, Cengiz Ünder gündemdeki ilk sıraya oturdu. Teknik direktör İgor Tudor ile yıldızı barışmayan yıldız oyuncu, Fransız ekibi Marsilya''da forma şansı bulmakta zorlandığı biliniyor. Tecrübeli isim devre arasında takımdan ayrılarak 11''de düzenli forma giyebileceği bir takımda oynamak istiyor.

Bu nedenle Cengiz Ünder''in menajeri arayışlarını sürdürürken sarı-kırmızılı takım da milli oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar