Galatasaray, Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katacak mı?

Galatasaray, Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katacak mı?
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, futbol gündemi ile ilgili yaptığı konuşmada Ronaldo transferi hakkında açıklama yaptı.

RONALDO GALATASARAY'A GELİYOR MU?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, futbol gündemi üzerine yapmış olduğu konuşmasında, Mauro Icardi transferi hakkında, "Galatasaray için kalıcı olmasını isterizaçıklamasında bulundu. Özbek sözlerine şu şekilde devam etti: "Icardi Dünya yıldızı, çok önemli, çok değerli bir futbolcu. Ligin bundan sonraki bölümüne de damga vuracak. Galatasaray''ın Icardi''nin bonservisi ile ilgili çalışmaları var ama aynı zamanda bütçeyi de düşünmek zorundayız. Sezon sonuna daha çok var, bugünden bir şey ifade etmek yanlış olur. Sezon sonu bunlar gündeme gelir, teknik ekibin vereceği raporlar ve o günkü finansal yapı da önemli."

ICARDI HAKKINDA KONUŞTU

RONALDO''NUN TEK GİDECEĞİ TAKIM ''GALATASARAY''

Özbek, öğrencilerden gelen ''Cristiano Ronaldo''nun Galatasaray''a transferi'' ile ilgili sorusu üzerine, "Ronaldo bugüne kadar gelmiş geçmiş en önemli futbolculardan biri. Bir dünya yıldızı. Hangi kulüp başkanı böyle bir futbolcuyu kadrosunda görmek istemez? Kulüplerin finansal yapıları itibarıyla bakınca Ronaldo gibi futbolcuların maliyetlerinin öyle bir seviyesi var ki Türkiye''deki kulüplerin karşılaması mümkün değil. Ronaldo''yu istemiyorum demek de son derece yanlış. Ronaldo bir dünya yıldızı, istemiyorum gibi net bir cevap vermek de Ronaldo''yu yaralar. Ronaldo''yu basın ve spor alemi Galatasaray''la eşleştirdi. Demek ki böyle bir yıldızın Türkiye''de gideceği tek kulüp Galatasaray." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray''ın her zaman ilklerin takımı olduğunu belirten Dursun Özbek, Şampiyonlar Ligi kupasını da Türkiye''ye getirecek olan tek takımın Galatasaray olduğunu söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar