Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman? Galatasaray - Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman? Galatasaray - Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
Galatasaray ve Ümraniyespor bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelecek. Taraftarlar maçın saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman? Galatasaray - Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. tur mücadeleleri kapsamında, Galatasaray ve Ümraniyespor arasındaki maç büyük bir merakla bekleniyor. Peki Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman? Galatasaray - Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

GALATASARAY - ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray ile Ümraniyespor arasındaki kupa heyecanı 18 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek. Saat 21:00'de start alacak olan mücadele, A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bu kritik karşılaşma öncesi, teknik direktörlerin belirleyeceği muhtemel 11'ler ve takımların son durumları merak konusu olmaya devam ediyor. Henüz takımların 11'leri hakkında bir bilgi bulunmuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar