Galatasaray'dan Rangers'a 8 milyon Euro'luk teklif!

Galatasaray'dan Rangers'a 8 milyon Euro'luk teklif!
Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip hücum bölgesine Haris Seferoviç'i alarak bu sezonki 4. transferi gerçekleştirirken; Aslan'da rota yeniden orta sahaya döndü. Galatasaray Yönetimi'nin Glen Kamara'ya teklif yaptığı öğrenildi.

Galatasaray'dan Rangers'a 8 milyon Euro'luk teklif!

Geçen sezon orta sahada büyük sıkıntıyı aşmak bu sezon da yaşamak istemeyen Galatasaray''da Oliviera''nın partneri aranıyor. 6 numara bölgesi için birçok isim gündeme gelirken bunlara en son Finlandiyalı oyuncu Glen Kamara gündeme geldi. 

İSKOÇ EKİBİYLE İLK TEMAS KURULUDU

Milliyet''in derlediği habere göre Galatasaray, Sergio Oliveira''nın ardından orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz basınındaki haberde; Galatasaray''ın, Rangers forması giyen Glen Kamara''ya teklif yaptığı kaydedildi. Galatasaray, tecrübeli oyuncu için İskoç ekibinin kapısını 8 milyon Euro''luk bir teklif ile çaldı. 

RANGERS SICAK BAKMIYOR

26 yaşındaki futbolcuyla Galatasaray dışında; Brighton, RB Leipzig, Eintracht Frankfurt ve Marsilya''nın da ilgilendiği aktarıldı. Orta sahasından Joe Aribo''yu Southampton''a gönderen Rangers''ın ise Kamara''yı satmaya sıcak bakmadığı ifade edildi.

Güncel piyasa değeri 7.5 milyon Euro olarak gösterilen Kamara''nın, İskoç ekibi ile sözleşmesi 3 yıl daha devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar