Galatasaray Benfica'nın genç yeteneğine talip!

Galatasaray Benfica'nın genç yeteneğine talip!
Yeni sezon hazırlıklarının birinci etabını Avusturya'da tamamlayarak yurda dönen Galatasaray, transferlerin ikinci etap çalışmalarına yeni transferlerini yetiştirmek istiyor. Sarı kırmızılıların hedefinde Benfica'nın genç oyuncusu Umara Embolo var.

Galatasaray Benfica'nın genç yeteneğine talip!

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray''ın hedefinde Benfica''nın genç oyuncusu Umaro Embolo bulunuyor. 

Benfica''nın B takımında forma giyen yıldız adıyını sarı kırmızılı ekip bir yıllığına kiralamak istiyor. Portekiz''in O Jogo gazetesinin haberine göre Galatasaray yönetimi genç yıldız adayını kadrosuna katmakta kararlı olduğuna yer verildi. Haberde Benfica''nın oyuncuyu kiralamak istediği ve bu takımın Galatasaray olabileceğine dikkat çekildi.

YÖNETİM KISA SÜREDE TRANSFERİ BİTİRMEK İSTİYOR

Gine asıllı 21 yaşındaki oyuncu sağ kanat ve sol kanat ile forvet arkasında görev yapan genç oyuncuyla Portekiz ekibinin 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Portekiz Milli takımının 55 kez formasını giyen Embolo, 27 gol kaydetti. Takvim Gazetesi''nde yer alan haberde Benfica Başkanı Rui Costa ile ilişkilerinin iyi olmasından dolayı Galatasaray Yönetimi bu transferi kısa sürede bitirmek istiyor.

Kariyerinde 78 maça çıkan Embolo rakip filelere 11 gol bırakırken, 22 de asiste imza attı. Piyasa değeri 1,5 milyon Euro olan Embolo ile bir dönem M.United da ilgilenmişti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar