Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bağış kampanyası açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bağış kampanyası açıklaması
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, başkanlığının yıl dönümünde açıklamalar yapıyor. GSTV'de konuşan Cengiz, "Aslan gibi sponsor" adıyla bir bağış kampanyası başlatıldığını açıkladı.

Galatasaray bağış kampanyası başlattı

GSTV'de yayımlanan Gündem Özel programında konuşan Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Gelirlerimiz son 6 ayda %60 azaldı. Bunun üstüne, pandemiden ötürü herkeste bir çekinme başladı ve destek azaldı. Gelirlerimizdeki düşmenin yanında, kur farkı nedeniyle giderlerimiz de %60 arttı."

"Taraftarın buna sahip çıkması beni çok duygulandırdı. İnsana bir his gerek. Bu konuşmadan sonra IBAN numaralarımız yayınlanacak. SMS ile destek de olacak. En az 100 TL bağış yapılacak. 5 TL verebilen de dua etsin. Onların duası bizi ayağa kaldırır. İlk olarak ben 500 bin TL'lik bir destekle başlıyorum."

"Abdurrahim Albayrak'a çok saldırıyorlar, çok üzülüyorum. O böyle bir insan değil. Bana saldırsınlar, ona saldırmasınlar. Abdurrahim Albayrak 500 bin TL bağış yaptı."

"EVİN OĞLU" SÖZLERİNE YANIT

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Koç'un Mesut Özil için söylediği "Evin oğlu" sözlerine, "Aslını reddeden birine evin oğlu dememek gerek bence" şeklinde yanıt verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar