Fulya Öztürk hüngür hüngür neden ağladı? Hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmedim

Fulya Öztürk hüngür hüngür neden ağladı? Hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmedim
Kahramanmaraş merkezli 11 şehri etkileyen depremle ilgili Gazeteci Adem Metan “Asrın Felaket 4:17” isimli belgesel çekti. Belgeselde, deprem bölgesinde babasıyla telefonda konuşan Gazeteci Fulya Öztürk’ün ağladığı görüntüler de yer aldı.

(ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ- GÜNBOYU) Depremin ilk anından itibaren yaşananların anlatıldığı belgeselde depremzedelere ve olayı bizzat dünyaya anlatan gazetecilere mikrofon uzatıldı.

Afet bölgesinde tam 27 gün aralıksız kaldığını belirten Adem Metan, "Kadrajımızdan yansıyanları sizlerle paylaşmak istedik ve ortaya bu belgesel içerik çıktı." notunu bıraktı.

“BABA NOLUR EVDEN ÇIK”

Belgeselde CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’ün babasıyla konuşurken ağladığı görüntüler de yer aldı. Öztürk’ün “Baba nolur evden çık, aklım sende” dediği görüldü.

Adem Metan belgeselin içerisinde Murat Ağırel, Prof Dr Naci Görür, Cüneyt Özdemir, Kenan Taş, Gökmen Çiçek, Fulya Öztürk ve Kemal Öztürk gibi isimlere mikrofon uzatarak yaşananları dinledi.

“AİLEM AKLIMA GELDİ, ÇEKEMEDİM”

Belgeselde, depremin ilk günlerinden beri bölgede olan Fulya Öztürk de yaşadıklarını şu cümlelerle anlattı:

"Her taraf enkaz, yağmur. Telefonlar çekmiyor. Etrafa bakınırken, yine deprem oldu. Ben her şeyimi ilaçlarımı, çantamı düşürdüm. Önümüzdeki bina çöktü. Herkes feryat, figan. Benim aklıma ailem geldi. Çekim yapmam gerekiyor ama yapamadım, bant da olsa çekmem lazım. Önümüzde bina yıkıldı, insanlar bağırıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar