Fuat Köse kimdir? CHP Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse kaç yaşında, nereli?

Fuat Köse kimdir? CHP Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse kaç yaşında, nereli?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) neredeyse bütün belediye başkan adaylarını açıkladı. CHP Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse oldu. Peki Fuat Köse kimdir? CHP Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse kaç yaşında, nereli?

Fuat Köse kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından, büyükşehirler dahil bazı belediye başkan adayları belirlendi. CHP, Giresun adayını açıkladı ve bu kapsamda Giresun Belediye Başkan adayı olarak Fuat Köse'nin ismi öne çıktı. Peki Fuat Köse kimdir? CHP Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse kaç yaşında, nereli?

FUAT KÖSE KİMDİR?

Fuat Köse, 10 Şubat 1973 tarihinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Giresun'da başlayan Köse, ilk, orta ve lise eğitimini bu şehirde tamamladı. Erciyes Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bölümü'nden mezun olan Köse, akademik kariyerine burada adım attı.

İlk siyasi deneyimini 1993 yılında Demokratik Sol Parti Merkez İlçe Yöneticisi olarak yaşayan Fuat Köse, siyasetteki birikimini zamanla arttırmıştır. 2019 yılından bu yana Giresun Belediye Meclis Üyeliği yapmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar