Fotoğrafçıların gözünden Erzincan’ın tabiat güzelliği mest etti

Fotoğrafçıların gözünden Erzincan’ın tabiat güzelliği mest etti
Erzincan, fotoğraf sanatının büyüsünü yaşamak isteyenler için son derece özel bir buluşma noktasına dönüştü.

Erzincan Valiliği himayesinde düzenlenen ve İl Kültür Turizm İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen "Erzincan Fotoğraf Etkinliği", doğal güzelliklerin ve fotoğraf tutkunlarının bir araya gelmesine vesile oldu.

Basın mensupları ve fotoğraf severler için düzenlenen etkinlik, 3 gün boyunca hem teorik hem de saha çalışmalarını içeriyordu. 75'e yakın fotoğraf tutkunu, Erzincan'ın doğal ve tarihi zenginliklerini keşfetme fırsatı buldu. Etkinlik kapsamında, alanında uzman fotoğraf sanatçıları ve görüntü yönetmenleri tarafından çeşitli eğitimler verildi. Makine kullanımından, çekim tekniklerine; enstantane ayarından, kompozisyon kurallarına kadar geniş bir yelpazede bilgi aktarıldı.

Teorik bilgilerin ardından gerçekleştirilen saha çalışmalarında, Girlevik Şelalesi ve Ergan Dağı gibi doğal güzelliklerin yanı sıra, unutulmaya yüz tutmuş meslek alanlarında da çekimler yapıldı. Katılımcılar, Erzincan'ın eşsiz manzaralarını objektiflerine yansıtarak izleyenleri adeta büyüledi.

Etkinliğin sonunda, katılımcılara Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat ve Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürü Oğuzhan Kılıç tarafından sertifikaları takdim edildi. Görüntü Yönetmeni Muhammed Kösen, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Erzincan Fotoğraf Etkinlikleri çok güzel oldu. Ergan Dağı, Girlevik Şelalesi gibi Erzincan’ın doğa harikası noktalarında çekimler yaptık. 75 fotoğraf severle güzel fotoğraflar çekildi. İlk gün teorik eğitimler oldu. İkinci gün de uygulamalı eğitimlere geçtik. Etkinliği düzenleyen Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Fotoğraf severlerle bir araya gelme şansı yakaladık,” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar