Flaş... flaş... İYİ Parti'de bir istifa daha

Flaş... flaş... İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner, sosyal medya hesabı üzerinden istifa ettiğini açıkladı. Güner'in istifa mektubunda partisinin eleştirmesi de dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisindeki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Güner'in istifa mektubunda İstanbul seçim sonuçlarına vurgu yaparak, Ekrem İmamoğlu'nun tekrar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmasının önemini belirttiği görülüyor.

Güner, İstanbul'un kaybedilmesinin bir memleket meselesi olduğunu ifade ederek, ülkenin Orta Doğulaştırma projesinin daha da güçleneceğini ifade etti.

iyi-parti-genel-baskan-yardimcisi-ece-guner-istifa-etti.jpg

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

Güner'in istifa mektubunda, İstanbul seçim sonuçlarına vurgu yaparak, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmasının önemini belirttiği görülüyor.

Güner, İstanbul'un kaybedilmesinin bir memleket meselesi olduğunu ifade ederek, ülkenin Orta Doğulaştırma projesinin daha da güçleneceğini ifade etti. İstifa mektubu, İYİ Parti'nin yerel seçim politikasına eleştiriler içeriyor ve Güner'in İstanbul'da iş birliği için mücadele ettiğini belirtiyor.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar