Fırat Albayram'dan 'dolandırıcı çete' paylaşımı

Fırat Albayram'dan 'dolandırıcı çete' paylaşımı
'Noluyo ya' adlı Youtube kanalı üzerinden eşi Ceyda Kasabalı ile birlikte videolar paylaşan oyuncu Fırat Albayram, geçtiğimiz aylarda kanala içerik üretmek adına Paris'e gitmiş ve burada parasını dolandırıcılara kaptırmıştı. Albayram yaptığı Twitter paylaşımı üzerinden çetenin yakalandığı bilgisini aktardı.
Eyfel Kulesi''nin yakınlarında konuşlanan ve burada oynattıkları kart oyunlarıyla turistleri dolandıran bir şebekenin ağına düşen Fırat Albayram, eşinin uyarılarına rağmen kendisini tutamamış ve 150 Euro tutarında bir kayıp yaşamıştı.
 
Fırat Albayram yaşadığı bu dolandırıcılık olayı sonrasında haberlere konu olmuş ve ''Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı çifti Paris''te dolandırıldı'' başlıklı haberlerle sosyal medyada da uzun süre gündem olmuştu.
 
FIRAT ALBAYRAM''DAN ÇETE PAYLAŞIMI
 
Paris''te yaşadığı kaybı “Bir baktım topu gösterenler parayı kazanıyor. Demek ki kolay diye düşündüm. Meğer orada parayı kazananlar adamın arkadaşlarıymış. Ben de bir anda gaza geldim, 150 euro kazanacağımı düşündüm ama aksine elimdeki 150 euro’yu kaptırdım. Resmen teşkilat olmuşlar.” sözleriyle anlatan Fırat Albayram, kendisini de dolandıran çetenin yakalandığına dair haberi Twitter hesabından ''Oha bizi dolandıran çete tutuklanmış'' sözleriyle paylaştı.
 
Albayram''ın paylaştığı haberde şu ifadeler yer alıyor:
 
Eyfel Kulesi''nin yakınlarında turistleri kart oyunuyla dolandırdıklarından şüphelenilen iki erkek ve bir kadın, Perşembe günü Seine-Saint-Denis''te tutuklandı, şüphelilerin birkaç ay süren soruşturmanın ardından tutuklandığı ifade edildi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar