Fikret Bulut kimdir? Fikret Bulut kaç yaşında, nereli, neden KRT'den ayrıldı?

Fikret Bulut kimdir? Fikret Bulut kaç yaşında, nereli, neden KRT'den ayrıldı?
KRT'nin genel yayın yönetmeni Fikret Bulut kanaldan ayrıldı. Bu haberin ardından birçok kişi Fikret Bulut'un hayatını ve kariyerini merak etmeye başladı. Peki Fikret Bulut kimdir? Fikret Bulut kaç yaşında, nereli, neden KRT'den ayrıldı?

Fikret Bulut kimdir?

KRT'nin uzun yıllardır Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Fikret Bulut görevinden ayrıldı. Bu haberin ardından birçok kişi internette Fikret Bulut'u araştırmaya başladı. Peki Fikret Bulut kimdir? Fikret Bulut kaç yaşında, nereli, neden KRT'den ayrıldı?

FİKRET BULUT KİMDİR?

Uzun yıllar Skytürk kanalında haber müdürlüğü görevini üstlenen Fikret Bulut, daha sonra Habertürk TV'ye geçiş yapmıştır. Başlangıçta haber müdür yardımcılığı pozisyonunda bulunan Bulut, Aralık 2015'te Haber Müdürü olarak atanmıştır.

Ancak, Veyis Ateş döneminde alınan ani bir kararla, Fikret Bulut'un haber müdürlüğü pozisyonu şef editörlüğe dönüştürülmüştür. Bu değişiklik sonucunda Bulut'un görevine 27 Şubat 2017'de son verilmiştir. Ancak, yaklaşık 50 gün sonra, Fikret Bulut Habertürk'e sosyal medya editörü olarak geri dönmüştür. 2018 yılı Temmuz'undan 2020 yılının Ocak ayı sonuna kadar Habertürk TV'de Haber Müdürü olarak görev yapmıştır.

Daha sonra, KRT TV'ye geçiş yapmıştır ve burada 4 yıl boyunca genel yayın yönetmenliği yapmıştır. Ancak, 2024 yılında istifa etmiştir.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar