Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında, nereli? Feyza Altun'un eşi İlker Sungurlar kimdir?

Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında, nereli? Feyza Altun'un eşi İlker Sungurlar kimdir?
Avukat Feyza Altun'un hayatı ve eşi son zamanlarda insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi internette Feyza Altun'u araştırıyor. Peki Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında, nereli? Feyza Altun'un eşi İlker Sungurlar kimdir?

Feyza Altun kimdir?

Avukat Feyza Altun X (Eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı bir paylaşım nedeniyle gözaltına alındı. Adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Feyza Altun insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok insan internette Feyza Altun'un hayatını ve eşini araştırıyor. Peki Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında, nereli? Feyza Altun'un eşi İlker Sungurlar kimdir?

FEYZA ALTUN KİMDİR?

Feyza Altun İstanbul'un Üsküdar ilçesinde 1987 yılında doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Feyza Altun yüksek lisansını ise İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku alanında tamamladı. Feyza Altun'un Kadının Fenni, Kadının Derdi ve Kadının Erki adında üç adet kitabı bulunuyor. Feyza Altun, İler Sungurlar ile evlidir. Feyza Altun'un önceki evliliğinden bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

FEYZA ALTUN NASIL ÜNLÜ OLDU?

Feyza Altun, Dilan Polat davasında sunduğu belgeler ile kamuoyunda büyük ses getirmiştir.

FEYZA ALTUN'UN EŞİ İLKER SUNGURLAR KİMDİR?

İlker Sungurlar 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eşi Feyza Altun gibi Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. İlker Sungurlar Modernist Group'un kurucuları arasında yer almaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar