Fenomen Aslı İnandık, sosyal medya annelerini hedef aldı

Fenomen Aslı İnandık, sosyal medya annelerini hedef aldı
Sosyal medyada yaptığı tiplemeler ile birçok kullanıcıyı güldüren Aslı İnandık, bu sefer de Fenomen anneleri tiye aldı. Ünlü ismin fenomen anneler hakkında paylaştığı video kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Fenomenlikten oyunculuğa terfi eden Aslı İnandık, ara ara güldüren paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son paylaşımında, "Durduk yere, 5 yaşındaki Niloş’un gününe hakim olduk" notuyla paylaştığı video, Instagram’da yoğun ilgi görürken, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Aslı Gibidir''in yıldızı Aslı İnandık aslında kim? Aslı İnandık nereli? İşte  gerçekler

ÇOCUKLARININ HER ANINI PAYLAŞAN ANNELER…

En son Beyaz TV Youtube kanalında kendisini ''metafizik uzmanı'' olarak tanıtan Pelin Hürman''ı tiye aldığı paylaşımla adından söz ettiren Aslı İnandık, bu defa sosyal medyada çocuklarının her anını paylaşan, ''sosyal medya annelerini tiye aldı. Ünlü ismin paylaşımına, Ayşe Arman, Merve Dizdar, Evrim Akın gibi pek çok ünlü isim kayıtsız kalmadı.

Aslı İnandık kimdir? Aslı İnandık nereli ve kaç yaşında? - Magazin  haberleri – Sözcü

ASLI İNANDIK HAKKINDA BAZI BİLGİLER

13 Mart 1989''da İstanbul''da dünyaya gelen İnandık, Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü eğitiminin ardından Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk Bölümü''nde de eğitim almıştır. 2014 senesinde Gülse Birsel tarafından yapılan bir teklif ile ilk oyunculuk deneyimini olan Yalan Dünya''da rol almıştır.

Aslı İnandık Haberleri - Son Dakika Aslı İnandık Hakkında Güncel Haber ve  Bilgiler

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar