Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü resmen açıklandı

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü resmen açıklandı
Sarı lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus Başakşehir maçının ardından ayrılması, yerine gelecek Mircea Lucescu'nun açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

AHMET UNUTGAN-GÜNBOYU

Spor Toto Süper Lig’de 2022-23 sezonu sona erdi.

Ligi şampiyon bitiren Galatasaray, 23. şampiyonluğuna ulaştı.

19 şampiyonlukta kalan Fenerbahçe, şampiyonluk hasretini 9 yıla çıkardı. Sarı lacivertliler en son 2013-2014 yılında şampiyonluk yaşadı.

Ali Koç döneminin 11. hocası olan Jorge Jesus ile de istediğini almayan Sarı lacivertlilerde, Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası yollar ayrılıyor.

LUCESCU GELİYOR

Romen yayın organı DigiSport'un verdiği bilgiye göre, 77 yaşındaki deneyimli Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, Al Nassr'ın teknik direktörlük teklifini reddetti.

Haberde Mircea Lucescu'nun Al Nassr'ı reddetme sebebi sıralanırken, asıl neden olarak Fenerbahçe'nin kendisin için bir seçenek olması gösterildi. Haberde, 11 Haziran günü oynanacak Türkiye Kupası finalinin ardından Jorge Jesus'un görevden alınmasının beklendiği ifade edildi.

Lucescu'nun önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Mircea Lucescu, 2020'den beri Dinamo Kiev'in teknik direktörlüğünü yapıyor, ancak Rumenlerin açıklamasına göre yakın bir zamanda takımından ayrılıp Jesus'un yerine Fenerbahçe'nin başına geçecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar