Fenerbahçe'den 'kripto para' hamlesi, kulüpten resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'den 'kripto para' hamlesi, kulüpten resmi açıklama geldi
Fenerbahçe Spor Kulübü, popüler kripto para birimlerinden Floki ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Kripto paralar, her geçen gün etkisini artırarak hayatımızın iyice içine girmeye devam ediyor. Popüler kripto para birimleri ya da borsalar, dünyaca ünlü takımlarla anlaşma sağlıyor. Son olarak benzer bir haber Fenerbahçe'den geldi.

350 binden fazla cüzdanda yer alarak dünyanın en popüler kripto para birimlerinden biri haline gelen Floki, Fenerbahçe Spor Kulübü ile anlaşma sağladı. Futbol A Takımı, bugün Floki ile bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Böylelikle kripto para birimi, Erkek Futbol Takımının 2021/2022 sezonu boyunca konç sponsoru oldu.

fenerbahce-66.jpg

ShiftDelete.net'teki habere göre Fenerbahçe, sezon boyunca Süper Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarına, Floki logolu çoraplar ile çıkacak. Kulübün bu anlaşmayla ilgili yaptığı açıklama ise şöyle:

“Floki bu anlaşma kapsamında Fenerbahçe Erkek Futbol Takımımızın 2021/2022 sezonu boyunca konç sponsoru oldu. Futbol A Takımımız bu anlaşma kapsamında 2021/2022 sezonu boyunca Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı karşılaşmalarda sahaya “Floki” logolu çoraplar ile çıkacak.

Hızla büyüyen 350.000’den fazla kullanıcı tabanıyla dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki’ ye ailemize hoş geldin diyor; anlaşmanın her iki taraf için de başarılı bir iş birliği olmasını diliyoruz.”

FLOKİ'NİN SEYRİ...

Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan Floki Inu, 9 Aralık günü saat 18:56 itibariyle 0.0001418 dolardan listeleniyor. Gün içerisinde hareketli bir tablo çizen kripto para, son 24 saatte en düşük 0.0001382 doları görürken; en yüksek ise 0.0001525 dolara ulaştı. Floki’nin güncel piyasa hacmi ise 26,598,831 doları buldu.

kripto-ic.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar