Beşiktaş'ın yeni teknik direktörüne dair açıklama, Alman basınından geldi

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörüne dair açıklama, Alman basınından geldi
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı resmiyet kazanır kazanmaz gözler diğer adaylara çevrildi. Alman basını Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü duyururken kararın 48 saat içinde açıklanacağını açıklandı. Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş ise Sergen Yalçın'ın istifasının hemen ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrasında gözler teknik direktör adaylarına çevrildi. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, Şenol Güneş ile arasının çok iyi olması ve ilk geldiği dönemde Ahmet Nur Çebi'nin ısrarıyla göreve gelmiş olması da, yeniden görüşme ve çalışma ihtimalini ilk sıralara yerleştiriyor.

Alman basınından SPORT1'in haberine göre, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Daniel Farke olacak. Son olarak İngiltere Premier League ekibi Norwich City'nin teknik direktörlüğünü yapan 45 yaşındaki Alman çalıştırıcı, kasım ayında kötü giden sonuçlardan sonra Norwich City ile yollarını ayırmıştı.

Haberin detaylarında Farke ile Beşiktaş'ın 48 saat içerisinde resmi anlaşmaya varacağı iddia edildi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN FLAŞ KARAR 

Fanatik'te yer alan habere göre Sergen Yalçın'ın, başkan Ahmet Nur Çebi'ye istifası sunduğu an akıllara gelen ilk isimlerden olan deneyimli teknik adam, yakın çevresine kariyeriyle ilgili planlarını anlattı. A Milli Takım ile yollarını ayrıldıktan sonra yeni sezona kadar takım çalıştırmama yönünde karar alan Şenol Güneş, bu kararının arkasında duracağını aktardı.

'YENİ SEZONA KADAR DİNLENECEĞİM' 

Güneş, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yakınlığını hatırlatanlara, 'Başkanla dostluğumuz baki. Ama sezon ortasında Beşiktaş ya da bir başka kulüpte çalışmak istemiyorum. Yeni sezona kadar dinleneceğim. Beşiktaş'a da Sergen'e de hayırlı olsun' ifadesini kullandı. Şenol Güneş'in Beşiktaş ile yeniden yolları kesişir mi bilinmez ama 2015 ile 2019 yılları arasında görev yaptığı süre boyunca tecrübeli teknik adam 2015-2016, 2016-2017 sezonları olmak üzere 2 kez üst üste şampiyonluk kazanarak taraftarların günlünü fethetmişti.

senol-gunes-ic.jpg

A MİLLİ TAKIM'DAKİ GÖREVİNE SON VERİLMİŞTİ 

Şenol Güneş, EURO 2020 ve ardından Dünya Kupası Elemelerinde alınan kötü sonuçların ardından A Milli Takım teknik direktörlüğü görevinden ayrılmış ve yerine Stefan Kuntz gelmişti. Tecrübeli teknik adam A Milli Takım teknik direktörlüğünden sonra takım çalıştırmama kararını almıştı. Sergen Yalçın'ın istifası sonrası bu kararından dönmeyeceğini belirtti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar