Jorge Jesus'un yeni takımını açıkladılar: Brezilya basınından Fenerbahçelileri üzecek haber

Jorge Jesus'un yeni takımını açıkladılar: Brezilya basınından Fenerbahçelileri üzecek haber
Bu sezon Fenerbahçe ile flaş bir ivme yakalamasına rağmen son dönemde düşüşe geçen ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus hakkında flaş bir iddia geldi. İşte Brezilya basınına göre Jesus'un yeni takımı...

Fenerbahçe taraftarının büyük sevgisini kazanan ve Avrupa Ligi dahil 3 kulvarda yoluna devam eden Fenerbahçe''de teknik direktör Jorge Jesus''un geleceği belirsizliğini korumaya devam ediyor

Fanaticos''un iddiasına göre ve Fotospor''da yer alan habere göre; Jorge Jesus sezon sonunda Fenerbahçe''den ayrılmaya kararlı. Bununla birlikte Flamengo''da adı çok daha güçlü şekilde anılmaya başlandı. 

Vítor Pereira, Rio takımında her geçen gün daha fazla güç kaybediyor. Carioca Ligi''ndeki için bir sonraki Fluminense derbisi, Portekizli teknik adamın geleceği için belirleyici olacak.

Jorge Jesus''un adı bir kez daha Flamengo kulübü ile anıldı. Pereira''nın gitmesi durumunda Türkiye''de kalmayacağı haberiyle birlikte Flamengo''nun ilk hedefi olacak. 

Flamengo''dan bir teklif alırsa Jorge Jesus, Fenerbahçe ile sezon sonunu beklemeden istifa ederek takımın başına geçebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar