Fenerbahçe'de Kim ve Gustavo sonrası bir ayrılık daha

Fenerbahçe'de Kim ve Gustavo sonrası bir ayrılık daha
Fenerbahçe bir yandan Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını sürdürürken diğer taraftan da gelecek ve gidecek oyuncuları belirlemeyi sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde Kim ve Gustavo'nun ardından Pelkas'ın da takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'de Kim ve Gustavo sonrası bir ayrılık daha

2022-2023 sezonuna mutlak şampiyonluk parolası ile girmeye hazırlanan Fenerbahçe''de yeni sezonun kadro planlaması devam ediyor. Sarı lacivertli ekipte takıma gelecek oyuncular merak konusu olurken takımdan gidecek isimler de gün geçtikçe ortaya çıkıyor. 

KİM 19.5 MİLYON EURO

Son olarak Gustavo ile yollarını ayıran Sarı Kanaraya''da Kim''in de Napoli transferi gerçekleşmek üzere. Güney Koreli başarılı stoperi  19.5 milyon Euro karşılığında İtalyan kulübü Napoli''ye satmaya hazırlanan Fenerbahçe, yeni sezonda Jesus''un planları arasında olmayan Gustavo''nun da Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr''a gittiğini açıkladı. 

KULÜP BAKMAYA BAŞLADI

Fenerbahçe''de Kim ve Gustavo''nun ardından Pelkas ile de yollar ayrılıyor. Haber Global''den  Sercan Hamzaoğlu''nun haberine göre Dimitris Pelkas forma giyebileceği bir takıma gitmek için menajeriyle kulüp bakmaya başladı. Fenerbahçe''nin 2020 yılının yazında 2.2 milyon Euro bonservis karşılığında Yunanistan ekibi PAOK''tan kadrosuna kattığı Yunan oyuncu Sarı Lacivertli formayla 67 resmi maça çıkıp 3 gol atıp 7 asistlik performans sergiledi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar