Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yollar ayrılıyor! Veda tarihi belli oldu

Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yollar ayrılıyor! Veda tarihi belli oldu
Sarı-lacivertli kulüpte, dün yaşanan tarihi derbi mağlubiyetinin yankıları devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile yolları ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe yönetiminin, bu hafta içerisinde fesih işlemlerini tamamlaması bekleniyor.

Fenerbahçe, Süper Lig''in 27. hafta mücadelesinde sahasında Beşiktaş''ı konuk etti. Karşılaşmaya bulduğu penaltı golü ile 1-0 üstün başlayan sarı-lacivertliler, soyunma odasına bu skorla giderken, 2. yarının başlarında yeniden bir penaltı daha kazandı. 

Penaltının yanı sıra Welinton''un kırmızı kart görmesiyle Beşiktaş''ın 10 kişi kalması, birçok futbolsever için karşılaşmanın bittiği anlamına gelirken, Beşiktaş yeşil sahalarda benzerine zor rastlanan bir dönüşe imza atarak bir kişi eksik olduğu mücadelede skoru 1-0''dan 4-1''e getirdi. 

Sahadan 4-2''lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran siyah-beyazlılar, aynı zamanda şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe''ye de tarihi bir darbe vurmuş oldu. Alınan ağır yenilginin ardından son dakikalarda Kadıköy tribünlerinden Ali Koç istifa sesleri yükselirken, bir süredir yönetim ile arasında problem olduğu iddia edilen Jorge Jesus için de veda çanları çalmaya başladı. 

KAYSERİSPOR MAÇINDA VEDA EDECEK

UOL Esporte''den Bruno Andrade imzalı habere göre, Jesus''un, Fenerbahçe yönetimi ile görüştüğü aktarıldı. Tarafların Portekizli teknik adamın sözleşmesinin feshi için çalıştığı öne sürüldü. Deneyimli teknik adamın sözleşmesinin kısa süre içerisinde veya perşembe günü Türkiye Kupası''nda oynanacak Kayserispor maçının ardından feshedilebileceği belirtildi.

DERBİ PERFORMANSI HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, maç başına puan ortalamasında geçtiğimiz yıllara göre başarılı bir performans sergilemiş olsa da, UEFA Avrupa Ligi''nde formsuz Sevilla''ya elenilmesinin ardından lig yarışında Beşiktaş karşısında ağır bir darbe alınması Jesus ile olan birlikteliği derinden sarstı. 

Fenerbahçe''nin başına geçtiği günden bu yana derbilerde galibiyet alamayan Jorge Jesus bu maçlarda büyük hayal kırıklığı yarattı. Jorge Jesus''un Fenerbahçesi derbi maçlarda tek puanını deplasmanda Beşiktaş''tan almıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar