Fenerbahçe, Zaha transferinde mutlu sona yakın: 24 saat içerisinde açıklanacak

Fenerbahçe, Zaha transferinde mutlu sona yakın: 24 saat içerisinde açıklanacak
Kadrosuna kattığı yıldız isimlerle transfer sezonuna damga vuran Fenerbahçe'nin ilgisi uzun süredir yıldız oyuncu Wilfried Zaha'nın üzerinde olduğu bilinirken, bu akşam taraflar arasında son görüşmenin yapıldığı ve Zaha'nın 24 saat içerisinde Fenerbahçe'ye kararını bildireceği açıklandı.

Crystal Palace'da sergilediği performans ile uzun yıllardır Premier Lig'in en değerli kanat oyuncuları arasında gösterilen Wilfried Zaha, haftalardır Fenerbahçe ile yaptığı temaslarda son aşamaya gelmiş durumda.

"24 SAAT İÇERİSİNDE CEVABINI VERECEK"

30 yaşındaki Fildişi Sahili doğumlu yıldız oyuncu ile Fenerbahçe yetkilileri arasında bu akşam Londra'da son kez görüşme gerçekleştirildiği aktarılırken, Zaha'nın nihai kararını 24 saat içerisinde Fenerbahçe'ye ileteceği aktarıldı.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Fenerbahçeli kurmaylar, bu akşam Wilfried Zaha ile son görüşmeyi yapacak. Oyuncu, 24 saat içinde Fenerbahçe’ye cevabını verecek." ifadelerini kullandı.

yago1.jpg

"GÖRÜŞMENİN OLUMLU SONUÇLANMA İHTİMALİ YÜKSEK"

Zaha ile Fenerbahçe arasındaki görüşmeye dair bir detay da yayıncı kuruluş BeinSports'un Fenerbahçe muhabiri Ünal Emin Canbay'dan geldi. Canbay, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Lazio ve Al-Nasrr , Zaha transferi konusunda oyuncuya teklif yaptılar ama ısrarcı olmadılar.

Fenerbahçe'nin yaptığı yıldız transferler ve kulübün oyuncuya gösterdiği ilgi ise Zaha'nın Fenerbahçe'ye sıcak bakmasını sağladı.

Fenerbahçe yönetimi ile Zaha arasındaki görüşmenin olumlu sonuçlanma ihtimali yüksek."

bein3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar