Fenerbahçe yeni transferini duyurdu! Yarın İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe yeni transferini duyurdu! Yarın İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe, Parma'da forma giyen Jayden Quinn Oosterwolde'yi renklerine katmaya çok yakın. Sarı-lacivertli ekibin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda oyuncunun yarın İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği açıklandı.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi''nde iddiasını sürdürmek ve Süper Lig''de şampiyonluk mücadelesinde güç kazanmak için savunma hattına yeni bir takviye yapıyor. Jorge Jesus''un çok istediği Hollandalı genç oyuncu Jayden Oosterwolde, transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek için yarın İstanbul''da olacak. 

Kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz Jayden Quinn Oosterwolde’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Parma Calcio 1913 ile görüşmelere başlamıştır. Oyuncu, 29 Ocak Pazar günü görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

OSAYİ VE ALİOSKİ''DEN MEMNUN DEĞİL

Fenerbahçe''de Oosterwolde''nin transferi ile birlikte Ferdi Kadıoğlu''nun artık sabit bir şekilde sağ bekte görev alması beklenirken, sol bekte ise Oosterwolde''nin forma giyeceği tahmin ediliyor. Sarı-lacivertlilerin hala formasyon olarak üçlü ya da dörtlü savunma mı oynayacağı bilinmese de her iki dizilişte de beklerin değişmeyeceği düşünülüyor. Jorge Jesus, bir süredir Osayi Samuel ve Alioski''nin performansından memnun olmadığı için Ferdi''yi iki bekte de kullanıyordu. Oosterwolde ile sarı-lacivertliler bu sorunun da önüne geçmeyi planlıyor. 

7 MİLYON EURO BONSERVİS

Fenerbahçe, genç oyuncu için Türkiye şartlarında oldukça yüksek bir bonservis ödeyecek. Dolar ve Euro kurunun yükselmesi ile birlikte kulüpler uzun zamandır yüksek bonservis bedelleri ödemek konusunda tereddüt yaşıyor. Ancak Fenerbahçe, son yıllarda yüksek bonservis ödediği oyuncuları çok daha yüksek tutarlar ile yurt dışına sattığı için sarı-lacivertli taraftarlar aynı durumun Oosterwolde için de geçerli olacağını umut ediyor. 

Sezon sonunda Fenerbahçe''de Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Atilla Szalai, Miguel Crespo ve daha birçok oyuncunun yüksek bonservis bedelleri kazandırarak kulüpten ayrılma ihtimali bulunuyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar