Fenerbahçe resmen açıkladı: Samet Akaydın'ın bonservis bedeli ne kadar?

Fenerbahçe resmen açıkladı: Samet Akaydın'ın bonservis bedeli ne kadar?
Fenerbahçe, Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı 3.7 milyon Euro karşılığında renklerine bağladı. Sarı-lacivertliler 28 yaşındaki oyuncu ile 3.5+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, uzun süredir sıkıntılar yaşadığı stoper mevkisindeki eksikliğini Adana Demirspor''dan Samet Akaydın ile doldurdu. Fenerbahçe Spor Kulübü''nden yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Samet Akaydın''ın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Adana Demirspor kulübüne toplam transfer bedeli olarak net 3.7 Milyon Euro ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.'''' ifadelerine yer verildi.

"JESUS''UN EN ÇOK İSTEDİĞİ OYUNCUYDU"

Samet Akaydın transferi hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "Teknik Direktörümüz Jorge Jesus''un Türkiye Ligi''nden en çok istediği transferdi. Samet''i isteyen başka takımlar da vardı. Kendisi de Fenerbahçe''ye gelmek istediğini bize iletti. Nasıl bir karakter transfer ettiğimizi herkes görecek." dedi.

"HER FUTBOLCUNUN HAYALİNİ YAŞIYORUM"

İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan Akaydın, "Kendimi yeniden futbola başlamış gibi hissediyorum. Her futbolcunun hayalidir Fenerbahçe forması giymek. Çok büyük bir camiaya geldim. İnşallah iki takım için de hayırlısı olur." dedi. 

ADANA DEMİRSPOR VEDA ETTİ!

Adana Demirspor''da geçen hafta Başakşehir karşısında son maçına çıkan ve maçın ardından duygusal bir veda mesajı yayınlayan Samed Akaydın''a, eski kulübünden de bir veda mesajı yayınlandı. Adana Demirspor''un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yaşanılan, yaşatılan her an iz bırakır; Bize bıraktığın her güzel anı, emek ve mücadele için teşekkürler. Yolun açık olsun Samet Akaydın" ifadeleri kullanıldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar