Fenerbahçe taraftarının kritik seçim günü

Fenerbahçe taraftarının kritik seçim günü
Fenerbahçe, basketbolda Anadolu Efes, futbolda Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Kayserispor ile karşılaşıyor. Yönetime tepkili olan taraftarları bir seçim bekliyor. İşte detaylar...

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ/GÜNBOYU

Türk Hava Yolları EuroLeague’de play-off mücadelesi veren iki Türk temsilcisi Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, 33. hafta mücadelesinde bu akşam Ülker Spor ve Etkinlik Salonu''nda saat 20.45''te kozlarını paylaşacak.

Öte yandan Sarı lacivertliler Türkiye Kupası''nda Kayserispor''u ağırlayacak.
Üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrasında Sarı - Lacivertli taraftarların Jesus ve Ali Koç''a tribünlerden tepkileri daha yükseldi. Bu akşam da Kadıköy''de istifa seslerinin yükselmesi bekleniyor.
Basketbolda ise tribünlerin dolması fakat yönetim aleyhinde sloganların da yükselmesi bekleniyor.

Ligin çift maç haftasında deplasmanda İspanya''nın Real Madrid ekibine 90-75 ve Cazoo Baskonia takımına 92-69 yenilen Fenerbahçe Beko, 18 galibiyet ve 14 yenilgiyle 6. sırada bulunuyor.
Avrupa’da son 5 maçından 4''ünü kaybeden Yunan başantrenör Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko, son maçında deplasmanda Sırp temsilcisi Kızılyıldız''a konuk olacak. Ergin Ataman''ın çalıştırdığı Anadolu Efes ise Fenerbahçe Beko deplasmanından galibiyetle dönerek play-off umutlarını son haftaya taşımak için sahaya çıkacak.
 

Geçtiğimiz hafta sahasında İtalyan ekipleri Olimpia Milano''yu 89-69 ve Virtus Segafredo Bologna''yı 86-67 mağlup eden lacivert-beyazlılar, 16''şar galibiyet ve mağlubiyetle 10. sırada yer alıyor. Fenerbahçe Beko''ya mağlup olması halinde play-off şansını yitirecek Anadolu Efes, ligdeki son maçında sahasında Monaco''yu ağırlayacak.

Voleybol tarafında ise Fenerbahçe Opet, Vakıfbank''ı CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında VakıfBank Spor Sarayı''nda saat 19.30''da karşılaşacak. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar