Fenerbahçe taraftarını sevinçten çıldırtacak isim bu akşam İstanbul'da!

Fenerbahçe taraftarını sevinçten çıldırtacak isim bu akşam İstanbul'da!
Vedat Muriqi'nin ayrılmasına kesin gözle bakılan Fenerbahçe'de yeni golcü 30 yaşındaki Enner Valencia ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Yıldız oyuncu bu akşam İstanbul'a geliyor...

Fenerbahçeliler çıldıracak! O geliyor...

Son iki sezondur istenilen performansı gösteremeyen ve şampiyonluk yarışından uzak kalan sarı lacivertli ekipte tüm planlar şampiyonluk üzerine.  Erol Bulut ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe çalışmalara Topuk Yaylası'nda devam ediyor.

"ALO EMRE ABİN...' 

Futbolu bırakan ve sportif direktörlük görevine devam Emre Belözoğlu transferlerde büyük rol oynuyor.Transfer dönemi başlar başlamaz Mert Hakan'ı açıklayan Fenerbahçe peşinden Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i de kadrosuna kattığını duyurmuştu.Bununla da kalmayan Fenerbahçe Novak, Thiam, Sinan Gümüş ve Sosa'yı da kadrosuna kattığı resmi siteden duyurdu.

Son olarak defansa takviye yapmayı hedefleyen Erol Bulut yönetimindeki sarı lacivertli ekip Mauricio Lemos'u İstanbul'a getirdi ve 3 yıllık anlaşma sağladı. Transferin en kısa sürede açıklanması bekleniyor.MURİQİ LAZİO'YA Fenerbahçe'de birçok transfer gelişmesi yaşanırken ayrılacak isimlerden Vedat Muriqi'de de flaş bir gelişme yaşandı. Kosovalı golcü İtalyan devi Lazio ile anlaştığı öğrenildi. Muriqi'nin kısa süre içerisinde İtalya'ya gideceği öğrenilirken, sarı-lacivertlilerin bu transfer karşılığında bonservis bedelinin yanında Lazio'dan iki oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor.

BU AKŞAM GELİYOR

enneric.jpg

Vedat Muriqi'nin ayrılmasına kesin gözle bakılan Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut'un ısrarla istediği isim ile anlaşma sağladı.Trt Spor'un haberine göre; Sarı-lacivertli takım, 30 yaşındaki oyuncu Enner Valencia ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Fenerbahçe bu transferi de bedelsiz bitiriyor. Edinilen bilgiye göre yıldız golcü bu akşam TK154 kodlu uçak ile saat 23.15’te İstanbul'da olacak.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar