Fatih’te kimliği belirsiz kişiler etrafa ateş açtı

Fatih’te kimliği belirsiz kişiler etrafa ateş açtı
Fatih'te bir anda kimliği belirsiz kişiler etrafa ateş açtı. Olay yerine yakın bulunanan polislerin müdahale ettiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Fatih ilçesinde, henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından cadde üzerinde ateş açıldı. Olay, saat 20.00 sıralarında Fatih Dervişali Mahallesi Salma Tomruk Caddesi üzerinde meydana geldi.

Cadde üzerinde yürüyen şüpheli ya da şüphelilerin, etrafa rastgele ateş açtığı iddia edildi.

O sırada bir lokantada yemek yiyen polis memurları, silah sesleri üzerine hemen dışarı çıkarak şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Hızla olay yerine intikal eden güvenlik güçleri, şüphelilerin kaçışını engellemek ve yakalamak için geniş bir operasyon başlattı.

Şüpheliler, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polis ekipleri ise olayın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Halkın güvenliği için çalışan ekipler, şüphelilerin yakalanması için titizlikle arama çalışmalarını sürdürüyor.

Olayın ardından görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kameraları incelenirken, polis ekipleri tarafından şüphelilerin tespiti ve yakalanması için detaylı bir soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar