Fatih Terim sahalara dönüyor: O ülke takımıyla anlaşmak üzere

Fatih Terim sahalara dönüyor: O ülke takımıyla anlaşmak üzere
Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına geçmeye hazırlanıyor. İtalyan gazeteci Di Marzio, Terim ve Suudi Arabistan arasındaki temaslarda son aşamaya gelindiğini aktardı.

Umut Can Halavart / Günboyu

Türkiye'de en fazla şampiyonluk yaşayan teknik direktör ünvanını koruyan Fatih Terim, son olarak 2022 yılının ilk ayında Galatasaray'dan ayrılmıştı.

JORGE JESUS YERİNE FATİH TERİM MASADA

Uzun bir süredir takım çalıştırmayan Terim'in adı birçok kez Galatasaray ile anılsa da, Okan Buruk'un başarılı performansı nedeniyle Galatasaray'da teknik direktörlük değişikliği ihtimali ortadan kalkmış durumda.

Milli takım için son günlerde yeniden adı gündeme getirilen Terim hakkında olay yaratacak bir iddia İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'dan geldi.

Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası'na şok bir Arjantin galibiyeti ile başlayan Suudi Arabistan, gruptan çıkmayı son maçta başaramamış olsa da izleyicilerden geçer not almayı başarmıştı. Turnuvanın bitişinde teknik direktör Hervé Renard ile yollarını ayıran Suudi Arabistan için en güçlü adaylar arasında eski Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus gösterilmişti.

SUUDİ ARABİSTAN ÇILGINLIĞI MİLLİ TAKIMA SIÇRADI

Son yıllarda futbolca yaşanan "Suudi Arabistan çılgınlığı" aynı zamanda milli takıma da sıçramaya hazırlanıyor. Avrupanın en değerli futbolcularını, piyasanın çok üzerindeki maaşlarla Suudi Arabistan Ligi'ne çekmeyi başaran veliaht prens Muhammed bin Selman, milli takım için Fatih Terim' aday listesine aldı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan dünyanın en iyi transfer duyumcuları arasında gösterilen Di Marzio, "Fatih Terim, Suudi Arabistan teknik direktörlüğü için ciddi bir aday." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar