Fatih Portakal'dan yeri yerinden oynatacak iddia: 20 yıldır

Fatih Portakal'dan yeri yerinden oynatacak iddia: 20 yıldır
Türkiye'nin en çok izlenen ana haber bültenini yıllarca devam ettiren gazeteci Fatih Portakal'dan Türkiye gündemini sarsacak bir iddia geldi. Konuştuğu bir kişinin kendisine 'Erdoğan'ı tanısan çok seversin' dediğini söyleyen Portakal, 'Benim anladığım Erdoğan Türkiye'yi yönetiyor gibi görünse de...' diyerek çok konuşulan bir mesaj paylaştı.

2002 seçimlerinden tek parti olarak çıkan AKP hükümeti, o günden bugüne kadar Meclis''te çoğunluğu elinde tuttu. Yaklaşan seçimlerde güç kaybettiği ve büyük oy kaybı yaşadığı bilinen AKP ve Erdoğan için yeni bir iddia gündeme geldi.

FOX TV ana haber sunuculuğunu bıraktıktan sonra sosyal medya platformu Twitter üzerinden yayınladığı mesajlarla gündeme gelen Gazeteci Fatih Portakal''dan çarpıcı bir iddia geldi.

Konuştuğu bir kişinin kendisine "Erdoğan''ı tanısan seversin" dediğini söyleyen Portakal, "Erdoğan''ı yöneten bir ekip var. Böyleyse durum çok tehlikeli." dedi.

''ONU DA YÖNETEN BİR EKİP VAR''

"Konuştuğum biri dedi ki: Erdoğan’ı tanısan seversin, çevresi kötü. İyi de çevresini atayan o değil mi? Kendisine isimleri silah zoruyla mı imzalatıyorlar. Söylenenden çıkarımım şu: Erdoğan ülkeyi yönetiyormuş gibi görünse de onu da yöneten bir ekip var. Böyleyse durum çok tehlikeli."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar