Fatih Portakal Süleyman Soylu ve Nurettin Nebati'ye neden sitem etti

Fatih Portakal Süleyman Soylu ve Nurettin Nebati'ye neden sitem etti
Gazeteci Fatih Portakal, TBMM Genel Kurulu’nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmelerinde verilen arada eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun el ele dolaşmasını sert dille eleştirdi.

Başlık: Fatih Portakal'dan TBMM'de Dikkat Çeken An: "Biri Ekonomiyi Mahvetti, Diğeri..."

Sözcü TV'nin deneyimli sunucusu Gazeteci Fatih Portakal, TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri sırasında yaşanan dikkat çekici bir olayı sert bir dille eleştirdi. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, görüşmelere ara verildiği sırada el ele dolaşması üzerinden yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekti.

TBMM Genel Kurulu'nda meclis üyelerinin, bütçe görüşmelerine ara verdiği esnada Soylu ve Nebati'nin el ele dolaşması, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye selam verip ayrıldıktan sonra bir süre Meclis koridorlarında sohbet etmeleri Portakal'ı rahatsız etti. Portakal, bu durumu Sözcü TV'de sunduğu ana haber programı sırasında izleyicilerine aktararak sert eleştirilerde bulundu.

Görüntülere sert tepki gösteren Gazeteci Fatih Portakal, "Ülkeyi biri ekonomik anlamda, diğeri güvenlik anlamında çökertmiş iki insandan bahsediyoruz. Ekonominin durumu da ortada iç huzurun durumu da ortada. İkisi bu şekilde el ele ve gönül gönüle Meclis Genel Kurulu’nda dolaştılar. Biri İçişleri Bakanı, diğeri ekonomiden sorumlu olan bakandı. Biri ekonomiyi mahvetti, sıkıntıyı yaşıyoruz, diğeri, iç güvenlikteki huzuru kaybettik" dedi.

Portakal, eleştirilerini sadece durumu kınamakla sınırlamayarak, mevcut İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı örnek gösterdi. "Allah'tan öyle bir insan geldi ki bir şeyleri temizlemeye çalışıyor. İkisinden de hesap sorulmuyor bu ülkede" ifadeleriyle, mevcut hükümetin politikalarına karşı da eleştirisini sürdürdü.

1703564666558-io.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar