Fatih Portakal seçime 4 gün kala tek tek saydı: İşte sürpriz beklenen iller

Fatih Portakal seçime 4 gün kala tek tek saydı: İşte sürpriz beklenen iller
Sözcü TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal yerel seçimlere 4 gün kala, sürpriz beklediği illeri tek tek açıkladı.

Her seçim dönemindeki tahminleri ve canlı yayındaki mimikleriyle gündem olan ünlü gazeteci Fatih Portakal, 31 Mart yerel seçimlerine sadece 4 gün kala "sürpriz beklediği" illeri açıkladı. Portakal'ın açıklamaları, seçim heyecanını daha da artırdı.

"Yanlış duymadınız" diyen Portakal, 31 Mart akşamı sürpriz beklenen illeri tek tek sıraladı. Bursa'nın ortada olduğunu belirten Portakal, Manisa, Balıkesir, Edirne, Antalya ve Hatay'da bir değişiklik olabileceğini dile getirdi.

Portakal'ın dikkat çeken açıklamaları şu şekilde:

"Sürpriz olabilecek yerler: Bursa ortada. Manisa diyorlar. Balıkesir, Edirne, Antalya, Hatay'da bir değişiklik olabileceği yani ele değiştirebileceğini söylüyorlar. Kastamonu, Niğde, Uşak... yanlış duymadınız. Hatta bugün konuştuğum bir arkadaş dedi ki çoklu adayların olduğu yerlerde sürpriz sonuçlar olabileceğini söyledi. Çok sürprize gebe bir seçime doğru gidiyoruz."

"MANSUR YAVAŞ FARKLA KAZANABİLİR"

Ankara'daki yarışın ise Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasında geçeceğini belirten Portakal, Altınok’un konu açamadığını belirtti. İlk başta koyun buduna ya da kuzu buduna takıldığını dile getiren Portakal, daha sonra iktidarın emekliye 5 bin TL vereceği söylemini hatırlattı ve mal varlığıyla ilgili sıkıştığını vurguladı. Portakal, Mansur Yavaş'ın farkla kazanacağına dair konuşmaların yapıldığını da ekledi.

"PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK İMAMOĞLU'NDA"

İstanbul'da ise psikolojik üstünlüğün Ekrem İmamoğlu'nda olduğunu düşündüğünü aktaran Portakal, bu nedenle İstanbul'da 17 bakanın sahaya sürüldüğünü belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar