Fatih Portakal Kılıçdaroğlu'na kafayı taktım dedi! Neler yapacağını açıkladı

Fatih Portakal Kılıçdaroğlu'na kafayı taktım dedi! Neler yapacağını açıkladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz cuma Sözcü TV'deki yayınını hakkında konuşan gazeteci Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu için sert sözler sarf etti.

GÜLSÜM ALPKIRAY/ GÜNBOYU

Sözcü Tv’de geçtiğimiz Cuma günü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Genel Müdürü Alişer Delek'in moderatörlüğünde gerçekleşen “Liderler Özel” programında Uğur Dündar, İsmail Saymaz ve İpek Özbey’in sorularını yanıtlamıştı. İstifa konusunda da açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu’na bir eleştiri de Sözcü TV haber spikeri Fatih Portakal’dan geldi. Yayına ait değerlendirmelerde bulunan Portakal, Klıçdaroğlu’nun "Ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değildir. Sizinde bu cümleyi kurmanızı doğru bulmam" sözlerine tepki gösterdi.

Portakal, Kılıçdaroğlu için “Biz sizin askeriniz değiliz. Gururla ayrılabilirsiniz ama bu şekilde pişkinlik içerisinde bulunuyorsunuz. Bakın seçimde değişim istediğim için sizi gittim destekledim ama şimdi o koltukta oturmamanız için bir yurttaş olarak, bilinçli bir seçmen olarak mücadelemi vereceğim. Çünkü kaybettiriyorsunuz. Umutları yok ediyorsunuz. İnançları yok ediyorsunuz ve bir partiyi bitiriyorsunuz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar