Fatih Erbakan yerel seçim için Erdoğan'a resti çekti

Fatih Erbakan yerel seçim için Erdoğan'a resti çekti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 3 büyükşehir için AK Parti ile yapılan ittifak görüşmelere dair bir açıklama yaptı.

Yeniden Refah Partisi aylık olağan il başkanları ile yapacağı toplantısı, parti genel merkezinde yapıldı. Toplantı öncesinde Fatih Erbakan gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu.

aw114056-02.jpg

İTTİFAK OLACAK MI?

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, şu ana kadar büyük şehir belediye başkan adaylıklarıyla ilgili AKP ile iki görüşme yaptıklarını ve pazartesi günü yapılacak son bir görüşmeden sonra durumun bir netlik kazanacağını açıkladı.

AKP'YE RESTİ ÇEKTİ

AKP ile yerel seçimlere dair bugüne kadar gerçekleştirilen toplantılarda henüz kesin sonuca ulaşılmadığını açıklayan Erbakan, “AK Parti ile iki görüşme gerçekleşti. Bunlarda biri dün akşam AK Parti heyetinin genel merkezimize ziyarette bulunmasıyla yapıldı. Bizim görüşmelerdeki hedefimiz sadece Ankara, İzmir ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde bir ittifak noktasındadır. Bizim burada herhangi bir ittifak olması halinde dahi diğer il ve ilçelerimizi etkilememektedir. Biz 450 beldede, 900 ilçede ve diğer illerimizde tamamen kendi adaylarımızla kendi logomuzla seçime gireceğiz. Eğer anlaşma söz konusu olmazsa biz Ankara, İstanbul İzmir’de belediye başkan adaylarımızla seçimlere gireceğiz” şeklinde konuştu.

aw114056-04.jpg

ADAY AÇIKLAMASI

Yaptığı açıklamalardan sonra Genel Başkan Erbakan, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İzzeddin Alkan, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy, Bartın Belediye Başkan Adayı Faruk Tutkun ve Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz” olmak üzere iki büyükşehir belediyesi ve iki il belediye başkan adayını açıklamış oldu. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar