Fatih Altaylı'dan zehir zemberek Kılıçdaroğlu açıklaması!

Fatih Altaylı'dan zehir zemberek Kılıçdaroğlu açıklaması!
Gündemi sallayan CHP kurultayının ardından Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek bir veda yazısı geldi. Altaylı, Kılıçdaroğlu için "Keşke onurunuzla çekilip alkışlanarak gitseydiniz" ifadelerini kullandı.

Önceki gün gündeme oturan CHP kurultayı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu dönemi resmen sona ermiş ve Genel Başkanlığa Özgür Özel gelmişti. Hareketli süreç sonrası pek çok gazeteciden açıklamalar gelirken, CHP'deki değişim hakkında açıklama yapan isimlere bir yenisi eklendi. Ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan da Kılıçdaroğlu hakkında bir 'veda' açıklaması geldi.

FATİH ALTAYLI'DAN KILIÇDAROĞLU'NA: "KEŞKE ALKIŞLANARAK GİTSEYDİNİZ"

Altaylı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Keşke seçim ertesi onurunuzla istifa ederek şerefli bir şekilde gitseydiniz. Keşke dün önünüze gelen ikinci şansı kullanıp ilk turun sonunda yarıştan onurunuzla çekilip alkışlanarak gitseydiniz. Keşke hiç değilse giderayak iyi bir örnek olmayı becerebilseydiniz.

Keşke çevrenize kimi kifayetsiz muhteris, kimi ahlaksız ve kimi de aptal bir grup yerine üç beş gerçek vatansever toplamış olsaydınız, keşke Atatürk’ün adını kurultay öncesinde de ansaydınız.

Keşke Cumhurbaşkanı olamasanız bile en azından rezil olmasaydınız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar