Dilan Polat hakkında bomba iddia! En yakın arkadaşı mesajları ifşaladı

Dilan Polat hakkında bomba iddia! En yakın arkadaşı mesajları ifşaladı
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklandı. Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Sevim Alan sosyal medyadan Engin Polat'ı suçladığı mesajlar olay oldu.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklandı. Bu olayın ardından Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Sevim Alan, sosyal medya hesabından Engin Polat'ı suçlayan mesajlar paylaşarak gündemi sarsmış durumda.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi" suçlarından açılan soruşturmada gözaltına alındı. Mahkeme salonunda "Oğluma kim bakacak" diyerek ağlayan Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Sevim Alan, sosyal medya hesabından Engin Polat'ı suçladığı mesajları paylaştı.

Sevim Alan'ın paylaşımlarında, Dilan Polat'ın çocuklarına duyduğu üzüntü dikkat çekerken, Alan, Engin Polat'a yönelik sert ifadelerle tepki gösterdi. "Senin çocuklarının çocukluğunu o etrafından sana ilca dayayan namussuzlar aldı. Şoktayım, aklım almıyor. Allah kahretsin öyle kocayı, babayı, dayıyı, avukatı. Zıkkım yiyin" ifadeleriyle Engin Polat'ı suçlayan Sevim Alan'ın mesajları sosyal medyada geniş yankı buldu.

Gözaltına alınan Polat ailesi ve yaşananlar, toplumun dikkatini çekerek büyük bir tartışma başlatırken, sosyal medya üzerindeki bu olay gelişmelerle yakından takip edilmeye devam ediyor.

44.jpg

u.jpg

s-4c9ed8b33a2a6f18d655e92d16de4c70dba01259.webp

r5.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar