Faik Öztrak'tan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım savunmasına 'Filistin'li yanıt

Faik Öztrak'tan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım savunmasına 'Filistin'li yanıt
Faik Öztrak, Sedat Peker'in iddialarına karşılık Binali Yıldırım'ın, oğlu Erkam Yıldırım'ı savunmasına tepki gösterdi: "Vaka sayısı Venezuela’nın dört katı olan Filistin’e yardım etseydiniz ya."

Faik Öztrak'tan Binali Yıldırım'a Filistin'li yanıt

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Youtube kanalındı yayınladığı 7. videoda hedef aldığı AKP Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım ve iddialar hakkında açıklama yaptı. 

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in oğlu Erkan Yıldırım hakkında ortaya attığı iddialarla ilgili yaptığı açıklamada, "Oğlum Venezüella'ya gitmiştir. Orada bahsedildiği gibi ocakta şubatta değil, geçen sene aralık ayında gitmiştir. Ve beraberinde kovid ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerine test kiti, maske gibi bir takım malzemeler götürüp dağıttı" ifadelerini kullanmıştı.

Faik Öztrak, Yıldırım'ın açıklamalarına "Vaka sayısı Venezuela’nın dört katı olan Filistin’e yardım etseydiniz ya. Aziz milletimiz bu yapılan açıklamalardan “Mutmain” olmamıştır." ifadeleriyle tepki gösterdi. 

FAİK ÖZTRAK'IN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

"Memleket, memleket olmaktan çıkmış. “Narcos” setine dönmüş. Mafya konuşuyor, Ama asıl konuşması gerekenler susuyor. Adalet Bakanı susuyor. Bağımsız ve tarafsız yargı susuyor. Cumhuriyet Savcıları susuyor. Havuz medyası susuyor. Bir İçişleri Bakanı konuşuyor, O da milletvekillerini zan altında bırakıyor, TBMM Başkanı susuyor. Ama en önemlisi; İşler iyi giderken “Bu ülkede her şeyin sorumlusu benim ben” diyen Erdoğan’ın Şimdi gıkı çıkmıyor. Hiçbir şey yokmuş gibi “Dördüncü yargı paketi yolda” masalları anlatıyor." 

Venezuela’ya maske ve test kiti taşıma görevini Oğlunuza kim verdi? Resmi heyetle Venezüella’da nasıl denk geldi? Madem, bir yardım yapılacaktı, Vaka sayısı Venezuela’nın dört katı olan Filistin’e yardım etseydiniz ya. Aziz milletimiz bu yapılan açıklamalardan “Mutmain” olmamıştır. Memleketteki bu hazin tablonun sorumlusu bellidir. 20 Temmuz sivil darbesinin ardından başlayan otoriterleşme süreci, devleti tahrip etmiştir. “Devlet güvenliği” diyerek, hukuk güvenliği yok edilmiştir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar