Sedat Peker'in açıklamalarından sonra Abdurrahman Dilipak'tan Bakan Gül'e flaş çağrı

Sedat Peker'in açıklamalarından sonra Abdurrahman Dilipak'tan Bakan Gül'e flaş çağrı
Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Sedat Peker'in art arda yayınladığı ve ülkenin gündemine oturan videolardan sonra çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. İktidara yakınlığıyla bilinen Dilipak, asıl şimdi görevin Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'de olduğunu söyleyerek, dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Dilipak, Peker'in açıklamalarının yeni olmadığını ve konuşulan konular olduğunu söyleyerek, "Bu fitne ateşi herkesi yakacak. Peker'in yeni olarak söylediği hemen hiç bir şey yok. Hepsi duyulan, konuşulan konular. Konuşulanlar bunlardan ibaret de değil. Neden bu işlerin üstü örtülür. İşte bir gün bunlar topluca patlatılır" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dilipak şunları söyledi:

"Şimdi asıl görev Adalet Bakanına düşüyor. Bakan iman eden biri. Bilir ki, sadece yaptıklarında değil, yapması gerekenleri yapmadığı için de hesaba çekileceği bir gün var. En büyük sorumluluk bugün ona aid. Hak yolda yürüdüğü sürece Allah yardımcısı olacaktır. Değilse!?

Ben hiç bir iddianın iddiacısı değilim. Ve kimsenin kefili de değilim. Herkesin haklı ve haksız olduğu yerler ve yönler var. Bu işler derin çevrelerin kendi iç hesaplaşması ve kimsenin yanında ya da karşısında da değilimim, olamam. Fatihayı günde 40 kez okuyanlar ölçüyü bilir.

Bu fitne ateşi herkesi yakacak. Pekerin yeni olarak söylediği hemen hiç bir şey yok. Hepsi duyulan, konuşulan konular. Konuşulanlar bunlardan ibaret de değil. Neden bu işlerin üstü örtülür. İşte bir gün bunlar topluca patlatılır.

Bu işlerin başlangıcında bir takım derin güçler de olabilir, bu işin taraflarını birbirine düşürmek için, öyle olmasa bile, bunlar bugün bir şekilde ortaya döküldü, o iç ve dış mihraklar bu olayları aynı ülkenin çocuklarını birbirine kırdırmak için kullanacaklar

Yetmeyecek, dünyayı başımıza bela edecekler. Türkiyenin imajı yerle bir. Uyuşturucu, yolsuzluk batağına batmış bir ülke imajı üretildi.
Bu rezalette, tartışmanın tüm taraflarının payı var. Sapla saman birbirine karıştı. Gerçek herkes için en iyi olandır.

Birbirini suçlayan tarafların taraftarı olmak, bizi barışa ve adalete götürmez. Gelin adil şahidler olalım, yüzümüzü Hakka dönelim. Tevbe edelim, zalimlere yardım etmeyelim, haksızlıkların üstünü örtmeyelim, lanetleniriz ve ateş sonunda bize de dokunur."

dilipak2-001.jpgdilipak3.jpgdilipak1-002.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar