Eski eşinin paylaştığı ses kaydıyla gündeme oturmuştu: CHP’den flaş Erdoğdu açıklaması!

Eski eşinin paylaştığı ses kaydıyla gündeme oturmuştu: CHP’den flaş Erdoğdu açıklaması!
Ayrıldığı eşi tarafından yayınlanan ses kayıtlarıyla gündeme gelen Aykut Erdoğdu hakkında, Faik Öztrak'tan açıklama geldi

CHP'DEN FLAŞ AYKUT ERDOĞDU AÇIKLAMASI!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu''nun eski eşi Özge Erdoğdu ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydının sosyal medyada paylaşılması hakkında, CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan bir açıklama geldi.

Öztrak açıklamasında "Sayın Erdoğdu''nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğdu ile 3.5 ay önce ayrıldığı eski eşi Özge Erdoğdu arasında boşanmadan önce geçen bir konuşma, sosyal medyada yayınlanmıştı. Özge Erdoğdu tarafından paylaşılan konuşmanın ardından sosyal medyadan bir açıklama yapan Aykut Erdoğdu, geçen haftalarda evlendiği eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun’dan özür dilemişti.

Erdoğdu, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

"İstifa benim için aday olmamam, zaten olmam. Buna yenilmiş olmayı da içim elvermiyor bir de uzaktan da olsa destek vermek istiyorum çünkü son üç ay kapandım çalıştım daha da çalışacağım. Tüm kalbimle söylüyorum ben devlette yetiştim. Yurtdışında okudum, halkla ilişkim vardır. Siyasette şu an çok ağır bir kriz yaşıyoruz. Benim de kolum kanadım kırıldı tabii ama dönüp bu ülkeye borcumu ödemek isterim. Hiçbir şeye aday değilim, hiçbir görev talebim yok. Genel Başkan veya parti yönetimi zor durumda bıraktığımı düşünürse hemen, o konuda çekincem yok ama şu an sağlıklı karar verecek durumda değilim çünkü Tuba’nın durumu da çok kötü."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar