Fahriye Evcen, Burak Özçivit çifti milyon TL’lik anlaşma imzaladı

Fahriye Evcen, Burak Özçivit çifti milyon TL’lik anlaşma imzaladı
Türkiye'nin sevilen oyuncu çifti Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, bir mobilya markasıyla anlaşma imzaladı.

ATV ekranlarında büyük bir izleyici kitlesine ulaşan "Kuruluş Osman" dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, şimdi de reklam dünyasında adlarını duyurdu.

Çiftin isimli mobilya markasının tercihi olan ünlü çift, markanın yüzü olarak önümüzdeki iki yıl boyunca ekranlarda boy gösterecek. Yapılan iddialara göre, Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, bu özel reklam anlaşması karşılığında toplamda 80 milyon TL'lik bir gelir elde edecekler.

fahriye-burak2.webp

Ünlü çiftin reklam dünyasında başarıyla sürdürdüğü kariyerine bir yenisini ekleyen çiftin markası, oyuncuların çekiciliği ve popülerliğiyle büyük bir dikkat çekecek gibi görünüyor. Sosyal medya platformlarında ve televizyon reklamlarında bir araya gelecek olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, mobilya markasının tanıtımını yapacakları reklam filmleriyle geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

Bu anlaşmanın, ünlü çiftin kariyerine yepyeni bir boyut kazandırması ve Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından biriyle işbirliği yapmaları bekleniyor. Hem dizi ve film projeleriyle hem de reklam anlaşmalarıyla adından söz ettiren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, finansal anlamda da büyük bir başarı elde etmiş gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar