Adnan Oktar'ın son haline Ezgi Mola'dan yorum gecikmedi

Adnan Oktar'ın son haline Ezgi Mola'dan yorum gecikmedi
Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlarla cezaevine giren Adnan Oktar'ın, saçını ve sakalını uzattığı görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi. 1075 yıl hapis cezası alan Oktar oldukça zayıflamış görünüyordu.

Adeta suç makinası olan, çeşitli suçlarla cezaevine giren Adnan Oktar''ın cezaevindeki görüntüleri sosyal medyada büyük ses getirdi. Edirne Cezaevinde mahkum olan Oktar, hapis yatmaya devam ediyor.

Adnan Oktar''ın son halini sosyal medyadan paylaşan İzzet Çapa, paylaşımına, "Tam 1075 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar’ın Edirne Cezaevi’nde çekilmiş son fotoğrafı...

Ekran görüntüsü 2022-07-21 115325

 

Saç boyası, cilt bakımı ve kostüm tasarımında gram değişme yok... Sadece saçlar uzamış biraz... Ve geçen yılların aksine, sanki daha da gençleşmiş... Hakikaten enteresan..." yorumunda bulundu.

EZGİ MOLA''NIN ADNAN OKTAR YORUMU

İzzet Çapa''nın paylaşımına kayıtsız kalamayan başarılı oyuncu Ezgi Mola, "Acaba plastik cerrahi uzmanı da ceza almış olabilir mi? Sadece sordum , kötü bir niyetim yok" yorumuyla dikkat çekti. Yeşilçam efsanesi Filiz Akın da, Ezgi Mola''yı desteklerken, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, şaşkınlığını gizleyemedi.

adnan oktar

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar