Ezgi Mola'dan karavan röportajı

Ezgi Mola'dan karavan röportajı
Ünlü oyuncu Ezgi Mola, sevgilisi Mustafa Aksakallı ile karavan tatiline çıktı. Çıktıkları tatilde her yeri karış karış gezen çift, muhabirlerle sohbet etmekten de geri durmadı.  "1 yıldır karavanla gezme hayalim vardı. Bu karavanı satan kişi karşıma çıktı. Almadan önce deneyip, kullanmamı ve tecrübe etmemi söyledi. Benim de işime geldi. Kendi zevkime göre ayarladım her şeyini. Bayağı eğlenceli bir gezi şekli. Tamamen doğaçlama geziyoruz, plansız hareket ediyoruz" diyen Mola tatillerine hız kesmeden devam ed

 Ünlü oyuncu, Mustafa Aksakallı ile beraberliklerini mutlu bir şekilde devam ettirirken, çıktıkları karavan tatilinde muhabirlere röportaj verdiler. Çeşme''ye de gitmeyi ihmal etmeyen oyuncu, karavanı henüz satın almadığını söyledi.

"PLANSIZ HAREKET EDİYORUZ"

Basın mensuplarıyla sohbet eden Mola, "1 yıldır karavanla gezme hayalim vardı. Bu karavanı satan kişi karşıma çıktı. Almadan önce deneyip, kullanmamı ve tecrübe etmemi söyledi. Benim de işime geldi. Kendi zevkime göre ayarladım her şeyini. Bayağı eğlenceli bir gezi şekli. Tamamen doğaçlama geziyoruz, plansız hareket ediyoruz." dedi.

"Mustafa''nın işlerinin yoğun olması nedeniyle boş zaman sıkıntısı yaşıyorduk." ifadelerini kullanan Ezgi Mola, "Hafta içi 3-4 günlüğüne baş başa gezmeye çıkacağız. Yoksa onu yakalamak çok zor. Evde bile doğru dürüst göremiyorum. Ne zamandır tatil de yapamıyorduk. İkimiz için de iyi olacak." şeklinde konuştu.

Cem Yılmaz''ın senaryosunu yazıp, yönettiği ''Erşan Kuneri''de ''Alev'' karakterini canlandıran Mola, "Biz dizi çekilirken ekip olarak çok eğlendik. Cem Yılmaz çok eğlenceli, çok kibar, seti çok konforlu bir oyuncu, yönetmen, yapımcı ve senarist... İzleyicilerden geri dönüşler çok güzel. İçimize sinen bir şey yaptık. Ben hala izleyince gülüyorum. Benim gönlümü çalan tek şey, oynayacağım roldür her zaman. O konuda kimse beni tutamıyor. Bu diziyi iyi ki yaptık." dedi.

Ezgi Mola: Ödüm koptu! - Magazin Haberi

AŞITLARIMDAN DAHA BİLİNÇLİYİM"

Öte yandan yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlilik yolunda ilerleyen Ezgi Mola, daha önce bilinmeyenlerini anlatmıştı. Ünlü oyuncu, 15 yaşından beri çalıştığı için çoğu yaşıtlarından daha bilinçli ve sorumluluk sahibi bir insan olduğunu ifade etmişti.

Mola, "15 yaşımdan beri çalışıp, hem kendime hem aileme bakıyorum. Küçük yaşta mecburiyetten aldığım sorumluluklarım beni çoğu yaşıtımdan daha bilinçli ve olgun bir insan yaptı. Herhalde, ''Kendini beğenmiş'' demesinler ve şımarık görünmeyeyim gibi, ''Etraf ne der?'' baskısı koydum kendime ama hiç gerek yok böyle otosansürlere." şeklinde konuşmuştu.

Ezgi Mola 25 yıl öncesine döndü! İşte yeni imajı - Magazin Haberleri -  Milliyet

HERKES GİBİYİM"

"Mesleğin için kendini beslemeye nasıl devam ediyorsun?" sorusuna da yanıt veren Ezgi Mola, "Kendimi iyi hissedecek yerlerde ve kişilerle birlikte olmaya, kendime vakit ayırmaya çalışıyorum. Huzurlu olmaya çabalıyorum ama bir iş yokken kendimi oyuncu olarak beslemek pek de benlik bir şey değil. Hayatın akışı içinde oyuncu değil; herkes gibiyim." demişti.

TİTİZLİĞİMLE YILLARDIR DALGA GEÇİLİR"

Daha önce rol aldığı dizide temizlik takıntısı olan bir karaktere hayat veren oyuncu, rolüyle arasındaki benzerlikleri de anlatmıştı.

"Titizliğimle yıllardır dalga geçilir." diyen Ezgi Mola, "Bundan 10 yıl kadar önce takıntılı olmanın da sınırından dönmüş olabilirim. Çok şükür ki döndüm, çünkü çok yorucu bir şey. Safiye''nin tatlı dile çok aç olduğunu, o çok sert yüzünü bir ''Seni çok seviyorum'' cümlesiyle hemen yumuşatabildiğini biliyorum. Ben de öyleyimdir." şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar