Eyüpsultan'da kıraathanede çıkan yangında 6 katlı bina alev alev yandı

Eyüpsultan'da kıraathanede çıkan yangında 6 katlı bina alev alev yandı
İstanbul Eyüpsultan'da gece saatlerinde bir yangın çıktı. Hızla büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Eyüpsultan Esentepe Mahallesi Şair Şirzat Sokak’ta bulunan 6 katlı binanın giriş katındaki kıraathane, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın nedeniyle korku dolu anlar yaşandı.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Yangının büyümesiyle birlikte bina ve yanındaki yapı zarar görürken, vatandaşlar yangından kaçmak için paniğe kapıldı. Şans eseri ölü ya da yaralanan olmazken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hızlı müdahalede bulunarak kontrol altına aldı.

Olay, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Esentepe Mahallesi Şair Şirzat Sokak’ta bulunan 6 katlı bir binanın giriş katında bulunan kıraathane, belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Yangın, kısa sürede kıraathaneyi sardı ve 6 katlı binanın dış cephesine de sıçradı. Alevler, yanındaki binanın dış cephesine de zarar verdi. Çevredekilerin korku içinde dışarı atladığı yangın anında polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.

aw151781-06.jpg

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın neticesinde ölen ya da yaralanan olmazken, kıraathane ile her iki binanın dış cephesinde hasar meydana geldi. Ayrıca, kıraathanenin bahçesinde park halinde bulunan iki motosiklet de yangından etkilendi.

Yangının, kıraathanede kullanılan elektrikli cihazlardan ya da başka bir sebepten kaynaklanmış olabileceği belirtilirken, soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar