Kız arkadaşıyla kavga eden şahıs 5 aracı kundakladı

Kız arkadaşıyla kavga eden şahıs 5 aracı kundakladı
Denizli Pamukkale'de kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra alkol alan bir kişi 2 motosiklet ve 3 hafif ticari araç ile ara sokaklardaki çöp konteynerlerini yanıcı madde dökerek kundakladı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kız arkadaşıyla yaşadığı kavganın ardından alkol alıp öfkesini kontrolsüz bir şekilde dışa vuran 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş İ.G., 2 motosiklet ve 3 hafif ticari aracı yanıcı madde dökerek kundakladı.

Yangınlar sonucunda araçlarda ciddi hasar oluşurken, polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Fesleğen, Mehmetçik ve İstiklal mahallelerinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Park halindeki 2 motosiklet, 3 hafif ticari araç ve çöp konteynerleri ateşe verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, yangınları kısa sürede kontrol altına aldı. İtfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede, araçlara yanıcı madde dökülerek kundaklandığı tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmada, şüphelinin Piyade Uzman Çavuş İ.G. olduğu belirlendi. İ.G.'nin kız arkadaşıyla yaşadığı kavga sonrasında içki alarak öfkesini dışa vurduğu ve önce kız arkadaşına ait motosikleti, ardından diğer araçları ateşe verdiği ortaya çıktı.

Gözaltına alınan İ.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. Yangın sonucunda zarar gören araçların sahipleri ise maddi kayıplarla karşı karşıya kaldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar