Eylem Tok’un annesi günler sonra sessizliğini bozdu

Eylem Tok’un annesi günler sonra sessizliğini bozdu
Türkiye’yi yasa boğan kazada 1 kişiyi öldüren oğlunu ABD’ye kaçıran ünlü yazar Eylem Tok’un eski eşinin ardından annesi de konuştu.

16 yaşındaki Timur Cihantimur’un Kemerburgaz’da ATV’si arızalanan yol kenarında yardım bekleyen 5 kişiye çarparak bir çocuk babası Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olduğu kazaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Eylem Tok'un annesi konuştu: Cezalarını çekecekler - Bursa 5n1k

Ünlü yazar Eylem Tok kaza yerine gidip yaralıların telefonlarını toplamış ardından oğlunu önce Mısır sonra da ABD’ye kaçırmıştı.

Yazar Eylem Tok ve oğlu için "Kırmızı Bülten" çıkarılıyor

Korkunç kazanın ardından ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur’un da ifadesi alınmış, baba Cihantimur eski eşinin oğlunu kaçırma planından haberi olmadığını söylemişti.

Eylem Tok ve Oğlu, New York'ta Görüntülendi

Tüm Türkiye’nin konuştuğu kazaya ilişkin bir açıklama da kaçak Eylem Tok’un annesinden geldi.

“BİLEREK OLAN BİR ŞEY DEĞİL”

DW Türkçe'ye konuşan ve olayı medyadan duyduğunu belirten anneanne S.T. “Bilerek olan bir şey değil, bu büyük bir kaza. Cahil çocuklar arabayı almamalıydılar, sonu kötü oldu. Eylem çocuğu mecbur getirecek. Cezalarını çekecekler. Biraz olayın yatışmasını bekliyorlar herhalde” diyerek konuştu.

Ünlü yazar Eylem Tok, ölümlü kazaya yol açan oğlunu yurt dışına kaçırdı! - Eylem Tok kimdir?

“TORUNUM ÖRÜMCEĞİ ALIR CAMDAN ATARDI”

Torununun anlatıldığı gibi şımarık, kötü bir çocuk olmadığını ifade eden S.T. konuşmasına şöyle devam etti: Torunum örümceği alır camdan atardı. Ben öyle yetiştirdim onları. O günden beri elim kolum tutmuyor. Öbür tarafa o çocuğun annesine çok üzülüyorum. Evlat acısı diner mi? Ama diyor ya 'Gelsinler bir gün bile olsa hapis yatsınlar' diye, içime sokasım var o anneyi. Ben de olsam aynısını yaparım, belki daha kötüsünü yaparım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar