Exxen ve Gain abonelik ücretlerine dev zam

Exxen ve Gain abonelik ücretlerine dev zam
Exxen ve Gain gibi ünlü dijital içerik platformları, abonelik ücretlerine bir kez daha zam yaptı.

Gain abonelik ücretlerine bir kez daha zam yapıldı. Son 4 ayda toplamda yüzde 450'lere varan bir zam geçişi yaşanırken, Exxen ve ExxenSpor abonelik ücretlerinde de artış yaşandı.

4 AYDA TOPLAM YÜZDE 450 ZAM GEÇİŞİ...

Yerli dijital yayın platformu Gain, üyelik ücretlerine zam yaptı. Gelen zamla birlikte 4 ayda toplamda yüzde 450'lere varan bir artış yaşandı. Bu zamla beraber Gain aylık abonelik ücreti 99 TL'den 149 TL'ye yükseldi. Gain'in öğrenciler ve akademisyenlere özel sunduğu indirimli aboneliğin ücreti ise 49 TL oldu. Platform, son olarak Ağustos 2023'te ücretlerini arttırmıştı.

25.jpg

EXXEN'E DEV ZAM!

Exxen ve ExxenSpor abonelik ücretlerine de zam yapıldı. Bir aylık Reklamlı Exxen üyelik ücreti 99,90 TL'den 129,00 TL'ye yükseldi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital içerik platformu Exxen'de, Türkiye'nin sevilen yerli yapımlarının ve UEFA Avrupa liglerinin yayınlandığı platformda abonelik ücretlerine artış yapıldı. Bir aylık Reklamlı ExxenSpor paketi üyeliği ise 222,50 TL'den 289,00 TL'ye çıktı. Yıllık abonelik paketleri ise artık sunulmayacak.

215.jpg

Exxen'den yapılan açıklamada, "Değerli üyemiz, Türkiye'nin dijital platformu Exxen olarak içeriklerimizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için abonelik fiyatlarımızı 17 Şubat 2024 tarihinden itibaren güncelliyoruz" ifadelerine yer verildi. Yeni fiyatlar 17 Şubat 2024'ten itibaren geçerli olacak. Exxen'e en son 25 Kasım 2023'te zam gelmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar