Uzman isimden bomba açıklama! Dolar o tarihte 12 TL'ye düşecek

Uzman isimden bomba açıklama! Dolar o tarihte 12 TL'ye düşecek
Ekonomist Evren Devrim Zelyut ve Remzi Özdemir'den dolar kuruyla ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Zelyut, doların 12-13 lira seviyesine gerileyeceğini açıkladı.

BOMBA AÇIKLAMA! DOLAR O TARİHTE 12 TL'YE DÜŞECEK

Dolar kuruyla ilgili çok konuşulacak bir açıklama Yeniçağ yazarları ekonomist Evren Devrim Zelyut ve Remzi Özdemir''den geldi. Kendi YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan yazarların edindiği kulis bilgileri ortalığı karıştıracak.

Zelyut, ismini vermediği bir siyasetçinin kendisine 6 Kasım''da erken seçim olacağını, seçimi muhalefetin kazanmasıyla birlikte doların 12-13 lira seviyesine gerileyeceğini açıkladı. Aynı şekilde Özdemir de İYİ Parti ekonomi kurmayı Prof. Dr. Bilge Yılmaz''ın uluslararası fonlar ile görüştüklerini seçimi Millet İttifakı''nın kazanması halinde kısa vadede 60 milyar doların Türkiye''ye giriş yapacağını kendisine söylediğini açıkladı.

KUR DÜŞECEK

İlk olarak söz alan Zelyut, çok tartışılacak iddiayı gündeme getirerek şunları söyledi:

“Çok kıymetli siyasetçi abimden edindiğim bilgiler oldu. Bana şunu söyledi: ''Kasım ayında hatta tarihini de verdi 6 Kasım''da seçim var. Maliye kesenin ağzını açacak. Ağustos-eylül gibi EYT çıkacak. Bankaların itirazı var. Süper bono tarzı bir şey değil. ''17-18 arasına dikkat edin'' dedi. ''Orada KKM''ye (Kur korumalı mevduat) ekstra faiz örtülü operasyon olabilir''

Seçim kazanıldıktan sonra Türkiye''de totaliter ve kendi bildiğini okuyan bir yapının gitmesi münasebetiyle büyük sermaye girişleri ve dünyanın teveccühüyle dolar yağacak. Türkiye''ye. Kurun 12-13 seviyesine düştüğünü göreceğiz'' Hepsi bu yıl içinde olacak işler."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar