Evren Devrim Zelyut çok net konuştu! Borsa İstanbul'da kritik süreç başladı

Evren Devrim Zelyut çok net konuştu! Borsa İstanbul'da kritik süreç başladı
Haftanın ilk gününe girerken, yaşanan hareketlilik sonrası gözler borsaya çevrildi. Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, Borsa İstanbul ile ilgili önemli uyarılar yaptı. 

GÖKMEN ÖRKEMEZ-GÜNBOYU

Borsa ve döviz ve yatırımıyla ilgilenen vatandaşın merakla beklediği açılışı değerlendiren ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, Borsa İstanbul ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Evren Devrim Zelyut, "Bugün batı borsaları paskalya tatilinden çıkıp işlemlere başlayacaklar. Amerikan vadelilerine baktığımızda hafif yatay, pozitif bir görüntü var. Borsa İstanbul için de yine aynı şeyleri söyleyeceğiz" dedi.

Zelyut, "5 bin puan önemli bir seviye. Burayı aşmadan bir yükseliş hareketinin başlamasının güç olduğunu düşünüyoruz.4924''ten başlayacağız güne. Aşağıya doğru süzülme olursa da yine 4800-4700 desteklerimiz var. Yatırımcıların kendisine kalıcı bir yön çizebilmesi için anketlerdeki sonuçların netleşmesi gerektiğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Zelyut, "Yani 14 Mayıs''ta artık iktidara kim gelecek? Anketlerde bu belli olursa borsanın da yukarı ya da aşağı doğru bir yönü çizmesi garanti olacaktır diye değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.


Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Haberde anlatılanlar Evren Devrim Zelyut''un görüşleridir. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar