Erkan Baş'ın konuşması Barış Atay'ı ağlattı: TİP'teki koltuk kavgası böyle oluyormuş

Erkan Baş'ın konuşması Barış Atay'ı ağlattı: TİP'teki koltuk kavgası böyle oluyormuş
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, dün aday tanıtımında TİP Hatay Milletvekili Barış Atay’ın Gezi tutuklusu avukat Can Atalay’ın seçilebilmesi için Hatay ilk sıradan vazgeçtiğini açıkladı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

FİLİZ KIRAL

Türkiye İşçi Partisi, dün 49 il ve 52 seçim bölgesinde gösterdiği milletvekili adaylarını Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sundu. 

Adayların açıklanmasının ardından Barış Atay, büyüdüğü ve seçmen desteği bulunan şehir Hatay yerine Antalya’da ikinci sıradan aday gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Barış Atay''ın büyüdüğü Hatay yerine Antalya''dan aday gösterilmesi merak konusu olurken. TİP Genel Başkanı Erkan Baş konuya açıklık getirdi.  İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde milletvekili adayları tanıtım etkinliğinde konuşan Erkan Baş, ‘TİP’te sen ben kavgası olmadığını’ söyleyerek şunları dedi: 

"TİP’in belki de Türkiye’de en güçlü olduğu yer: Hatay. Sevgili Barış yoldaşım dedi ki, ‘Can çıkacak!’ dedi, Can!

Herkes Türkiye İşçi Partisi’ni bu gözle değerlendirsin. Herkesin anasının ak sütü gibi helal göreceği milletvekilliğini cezaevindeki yoldaşı çıksın diye, başka bir turizm işçisi yoldaşı milletvekili olsun diye bırakmış bir yoldaşımız var. Gurur duyuyoruz biz onunla!"

Salondaki alkış ve ıslıklar devam ederken duygulu anlar yaşayan Atay ayağa kalkıp salonu selamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar