Ev sahibine dehşeti yaşattı öyle bir şey yaptı ki şeytanın aklına gelmez

Ev sahibine dehşeti yaşattı öyle bir şey yaptı ki şeytanın aklına gelmez
Sinirlenip deliye dönen kiracı 67 yaşındaki ev sahibine dehşeti yaşattı. Hastanede ortaya çıkan çirkin gerçek bu kadar da olmaz dedirtti.

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan tartışmalara her gün bir yenisi eklenmeye devam ederken Zonguldak’ta yaşanan tartışmanın detayları hayrete düşürdü.

Ev sahibi Hasan S., kiracıları Cengiz M. ve oğlu Hakan M. tarafından saldırıya uğradığını ve makatına PVC boru sokulduğunu öne sürerek şikayetçi oldu.

İddianamede yaşanan olayın detaylarına ve delillere yer verilerek baba-oğulun suçlandığı belirtildi. Sonrasında ise çelişkili ifadeler kafaları karıştırdı.

ev-sahibi-kiraci-kavgasinda-boruyla-ci-34334-1.jpg

Bir eve ait güvenlik kamerası kayıtlarının da dahil edildiği iddianamede saat 08.40’ta Hasan S.’nin bağırma seslerinin duyulduğu, 8.43’te baba oğulun evlerine geri döndüğü anlatıldı.

Arada kayıp zaman olması, Hasan S.’nin kendi cinsel bölgesine boru sokması ve kendisine cisim sokan birinin bağırmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğu değerlendirilerek Cengiz M. ile oğlu Hakan M.’nin, atılı suçu işlediği kanaatine varıldı.

ev-sahibi-kiraci-kavgasinda-boruyla-ci-34334-2.jpg

Tutuklanan baba ve oğlu tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ev sahibi Hasan S. ifadesinde şöyle konuştu:

Ardiyede kovaları boşalttım. Arkamı döndüğümde iki sanık kapıdan içeri girmiş ‘fare burada’ dediler. Cengiz’e doğru saldırmak için hamle yaptım. Oğlu Hakan boşluğuma yumruk attı. Ben de nefes alamadım. Secde eder şekilde yere düştüm. O ara kendimden geçtim. Yerden kalktığımda arkama bir şey sokulmuş olduğunu hissettim. Ayağa kalkmadan böyle bir şey sokulduğunu hissetmedim. Yumruk atılmasıyla ayağa kalkmam arasında 1,5- 2 dakika zaman vardı. Kalkmadan önce hissetmedim. Daha doğrusu eve giden merdivenleri çıkarken hissettim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar