“Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor” sözleri ile gündem olmuştu: Halil Konakçı, şimdi de eşcinselleri yerden yere vurdu

“Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor” sözleri ile gündem olmuştu: Halil Konakçı, şimdi de eşcinselleri yerden yere vurdu
Daha önce kadınlara yönelik kullandığı çirkin “Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık" ifadesiyle gündem olan Halil Konakçı, şimdi de eşcinselleri hedef aldı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Halil Konakçı’nın eşcinsellere ilişkin kullandığı ifadeler gündem oldu. Konakçı, sosyal medya üzerinden yayınlanan vaazında “Allah diyor ki kadınları bırakıp erkeklerle mi sevişiyorsunuz. Sonra da biri çıkıp diyor ki hoca cahil hoca, bu tıbben olan bir şey doğuştan diyor. Sen ne müsterih bir adamsın be. Allah hangi kuluna bu zulmü yapar? Hangi kulunu bu sapıklık üzerine yaratır?” dedi.

asas.jpg

“ET GÖRMEKTEN İÇİMİZ DIŞIMIZA ÇIKIYOR ARTIK”

Konakçı, daha önce kadınları iş yaşamında olmaları ve giydiği kıyafetleri için şu skandal sözlerle eleştirmişti:

Her yerde kadın istihdamı var, daha cazip çünkü. Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar